Wie ben ik

Mijn naam is Sylvia van der Zaan – Ista en ik ben de trotse eigenaresse van SyMAGe massagepraktijk.
Mijn man loopt marathons en in het jaar dat ik Sara zag heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd.
Na mijn vuurdoop bij de RoPaRun 2019, kreeg ik de smaak van het masseren te pakken en ben vanaf december 2020 mijn eigen massagepraktijk aan huis begonnen. Probeer daarnaast ook elk jaar, om tijdens de marathon van Spijkenisse de deelnemers te masseren.


De opleidingen/cursussen welke ik gevolgd heb zijn:
Klimop Opleidingen (Sportmassage en Schelpenmassage),

Lydia van der Bie Opleidingen (Stoelmassage),
Zonnevlecht opleidingen (Bekkenmassage en Bekkenpijn, Lomi Lomi stoelmassage),
Mood massage opleidingen (Lage Rugpijnmassage en Rug-, Nek-, en Schoudermassage),
Wellness Academie (Bindweefselmassage, Manuele Lymfedrainage),
Dansage (Zwangerschapsmassage in zijlig).

Mijn doel is om u op een persoonlijke manier, door middel van een massage, te ontspannen en/of bij te dragen bij uw herstel. Regelmatig ga ik daarvoor op zoek naar nieuwe massagemogelijkheden en nieuwe kennis.

Schuiven naar boven